Rants and other unfortunately not-endangered species

Guest post. Din cand in cand, Bibilica vrea sa verse frustrari, iar eu ii vin in intampinare cu spatiul unde sa faca asta. Nu uita sa speli pe jos dupa. Bine pa.

Stiti vorba aia cu “Stiu ca sunt batuta in cap dar cand ma uit in jurul meu mai prind curaj?” Well, honey, I’ve got courage coming out of my yin yang at this point!

Nu inteleg de ce alfabetul latin ridica atat de multe probleme unor oameni care au docomente care sa ateste nu numai ca sunt alfabetizati dar unii, may God help us one and all, au chiar si niscavai dovezi cum ca ar fi absolvit studii asa-zis superioare!

Am si eu o problema legata de imposibilitatea oamenilor de a ma crede pe cuvant cand sustin ca sunt capabila sa imi scriu numele complet si sa identific acele vesnic nastrusnice majuscule ce semnalizeaza in limbaj international inceputul fiecarei parti constitutive ale unui nume propriu.

Repet, chiar sunt in stare sa imi scriu numele complet cu majuscule where God intended them to be without outside interference! Asa ca atunci cand ma semnez oficial la finele unui email cu Bibilica Iremediabila, as aprecia sa imi acordati prezumtia de nevinovatie si sa nu imi raspundeti cu domnisoara Lremediabila ca fac cu nervii capului si va trimit sa studiati alfabetul sau sa apelati la the old faithful copy-paste to get the damn name of the damn person you are damn talking to damn right! Or stick to damn hi/hello/insert moronic blanket salutation term that does not need a name after it.

Sunt foarte curioasa cu privire la sirul gandirii care rezulta in nevoia imperioasa de a ma corecta cu privire la propriul nume (cei din China sunt usor exclusi ca na, oamenii lucreaza cu alt alfabet in mod normal, sa zicem ca sunt semi-scuzati). Cum vine asta, sunt lovita de un atac cerebral in mijlocul procesului de scriere a numelui complet si chiar cand ajung la majuscula cu pricina ma poticnesc in tastatura si nu mai nimeresc nici shift, nici caps loc si o dau in bara ori sunt atat de confuza cu privire la propriul nume incat am nevoie de interventii externe. Sau numele meu reprezinta o provocare si ce bine ca exista oameni in lumea asta care sa ma corecteze si sa restabileasca ordinea fireasca a lucrurilor.

O alta problema majora (evident ca sunt miscata de niste cutremure existentiale, dupa cum se poate observa) este faptul ca in anumite cercuri de zburatoare in mod expeditiv sunt denumita Bibi in loc de Bibilica, just to get things done faster, I guess. So how on earth can there be people out there (nu dau locatii fizice, but you European people should be ashamed of yourselves!) care sa ma intrebe cu o candoare demna de sugari “pe tine te cheama Bibilica Bibi?!?” Who the hell are these people and why are they wasting my time?!? Si mai important, cine trebuia sa ii vaneze pentru exterminare conform promisiunii lui Darwin si a lenevit in fata televizorului si nu si-a terminat treaba?!?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s