Concertul de Anul Nou de la Viena – How to

Banuiesc ca toata lumea a auzit de el, unii dintre voi l-ati si urmarit. Unii dintre unii dintre voi poate ati vrea sa si mergeti sa-l vedeti in carne si oase, ceea ce nu e imposibil, ci doar semn de noroc chior la voi in ograda. Pentru ca nu mai e mult si o sa se intample evenimentul cu pricina, m-am gandit sa divulg secretul tinut sub cheie pana acum si sa va zic cum anume puteti obtine bilete la concert. Evident, va trebui sa va omor dupa ce aflati pentru ca nu vreau sa ma concurati pe mine.

Biletele se obtin prin tragere la sorti. Nu se fac rezervari inainte, nu se cumpara de niciunde, asta din cauza cererilor foarte mari, culmea. Inscrierile se fac pe pagina Filarmonicii din Viena, adici aici. Sunt si acolo explicatii, dar in engleza sau, si mai rau, in germana.

Procedeul e in felul urmator. Imediat dupa terminarea concertului din 1 ianuarie, incep inscrierile pentru concertul de anul urmator. Inscrierile dureaza din 2 ianuarie pana in 23 ianuarie, iar rezultatul extragerii il aflati prin martie. Sunteti anuntati prin email daca ati castigat sau nu. Deci si daca nu v-a lovit norocul, primiti mail de confirmare pentru asta, ceea ce frumos din partea lor de nemtalai.

Preturile biletelor sunt intre 30 si 940 de euro. Pentru cele mai ieftine bilete nu primiti si scaun, deci stati in picioare ca gainile pe gard.

Bafta si pa!

Reclame

2 gânduri despre „Concertul de Anul Nou de la Viena – How to

  1. bibilica spune:

    hmmm, si ala ieftinache rau de 930 euro e chiar un noroc sa ti se ofere? ca eu cu 930 eur gasesc atatea lucruri de facut ca nu stiu de unde sa incep!!!

  2. bitchingthatmovie spune:

    Eu nu stiu nici sa numar pana la 930, iti dai seama. Cred, totusi, ca de 930 de euro primesti si masaj la talpi, si sclavete personal sa te slugareasca. Evident, stai in primul rand, cu vipii si vipele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s