Copywriting la menstruatie

epic facepalm

epic facepalm

Salon Celyna a fost deschis din dorinta de a oferii servicii de calitate, profesionale realizate cu produse de renume international. Toate aceste lucruri sunt pentru dumneavoastra. Frumusetea nu este ceva ce poate fi definit, este ceva ce poti gasi in tine insati, este legata de individualitate de modul de viata, de personalitate, este o reflectie a sufletului si trupului.

Orice femeie moderna trebuie sa adopte un stil anume, sa fie receptiva celor mai noi tendinte in domeniu, adica sa-si gaseasca propriul glas. De aceea Salon Celyna are ca motto:

” Pentru rezultate perfecte bazati-va pe noi!”

Dupa ce m-am tavalit pe jos de-un ras din-ala isteric, m-am adunat incet-incet ca s-o pun de-un post aici pe bloaga. Nu puteam sa ratez asa ceva. Intrece si mama Avantajelor, Revista_Tango, Loredana si Alice Nastase ridicate la puterea coishpe.

Eu acum inteleg ca nu poti sa tunzi/sa epilezi/sa smacuiesti bine si sa mai ai si talent scriitoricesc. La fel cum nu poti sa tai unghii si sa faci si site-uri. De-aia exista neni pentru asta. Numai ca nici astia nu stiu ca, de cele mai multe ori, nu poti sa faci un site ca lumea si sa-i pui si-un text decent. Uite asa a iesit rahatzisu’ de mai sus. Pune-o pe Loredana sa vorbeasca despre economia mondiala, pune-i p-astia sa filozofeze in pragu’ salonului.

Superoferta la i-uri, penurie la virgule. Frumusetea nu este ceva ce poate fi definit, este chiar ceva ce nu poate fi definit, deci este ceva nedefinit, deci este ceva, pana la urma. Ceva ce poti gasi in tine insati (discriminare pe baxa de sex). Este o reflectie (nu reflexie) a sufletului si trupului, dar pe dinauntru, conform truismului de mai inainte. Si, mai presus de toate, ce este femeia moderna? Femeia e moderna atunci cand (Simone de Beavoir sa se duca dracu’ cu teoriile ei!) adopta un stil anume si e receptiva la cele mai noi tendinte. Ce inseamna asta, mai exact? Adica isi gaseste propriul glas, ma! Pana acum il avea p-al alteia sau, si mai rau, p-al altuia, in fine, ghinion. Dar acum! Noroc cu salonu’ lu’ peste prajit care emana din hemoroizii creierului moto-ul „pentru rezultate perfecte, bazati-va pe noi”.

Moaahh, si cica sa-ti lasi parul pe mana astora!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s