Loredana de la Hamangia

Incepusem sa intru in sevraj. Rubrica mea preferata din revista mea preferata nu mai publicase nimic cu cantareata mea preferata cu ascendent in actorie. Dar acum s-au aliniat corespunzator planetele mele preferate si Tango (mda, revisTA TAngo, literatilor) mi-a furnizat drogul. Loredana e din nou pansiva!

Seductia
In mod oficial, barbatii sint cei care ataca, care seduc, iar femeile sunt pasive, nu atit de directe. Dar s-au mai schimbat lucrurile. Femeile au devenit mai agresive, in seductie, rolul lor fiind mult mai important acum in declansarea unei idile. Femeile cer in casatorie barbatii, ii agata in mod direct. Adevarul e ca nici nu trebuie sa respectam un tipar. Fiecare situatie, fiecare relatie, fiecare intilnire isi are propriul ei scenariu. Regulile respectate de bunicii, de parintii nostri au devenit, in vremea noastra, mai putin valabile.

Incepe mai soft, light, cu banalitati gen iarna nu e ca vara.

Frumusete
Nu e nevoie sa fie frumos barbatul care ma cucereste, pentru ca, oricum, frumusetea e relativa (normal, degeaba ar fi, daca n-ar avea bani). Frumusetea vine, in primul rind, din tine (la naiba, in conditii anormale, vine din altcineva?). Atractia dintre femeie si barbat tine de chimie, de hormoni, de feromoni (ca la dihori). Cred ca, pe linga privirea care capteaza prima atentia, ceea ce atrage este structura noastra ca oameni, este energia cu care suntem dotati fiecare.

Si, cu toate astea, nimic de inteligenta…

Barbatul-clovn
De multe ori nu poti sa spui tot ceea ce simti, chiar daca tii la sinceritate. Toti ne pastram un anumit mister. Poate barbatul de linga tine are probleme la serviciu si nu-ti spune, pentru ca nu vrea sa-ti strice seara. Ei bine, el poarta o masca, isi pune fata de zimbaret. E, in felul lui, un clovn.

Ce e clovnul? Clovnul e atunci cand (!) esti barbat si alegi sa nu-ti aduci acasa problemele de serviciu. Desi ai putea sa fii pur si simplu un barbat care-si lasa energiile negative la usa, dar cum mai explica ea clovnul din titlu?

In spatele mastii
Clovnii iti transmit pofta de viata, cheful de a ride din orice, pentru ca, pina la urma, asta e frumusetea, sa-ti pastrezi puterea sa rizi din orice. Dar au si ceva trist, pentru ca in spatele mastii se ascunde un om. Clovnul moare cite putin la fiecare reprezentatie. Ca orice artist, are momente cind ultimul lucru pe care se simte in stare sa-l faca este sa faca pe cineva sa rida.

Nu stiu ce intelege ea prin „sa razi din orice” dar mie nu-mi suna bine deloc. Nu stiu daca i-a spus cineva si ei chestia asta, dar cand razi din orice, te cam cauta unii in niste halate pe la chestia aia pe care o ai intre urechi. Da’ nu-i problema, e bine sa traiesti in lumea ta vesela, cu clovni, paiate, feromoni, important e sa stea urechile alea atasate de ceva.

End of story. Cover Story. Tango Cover Story

PS: De ce nu a ramas ea la muzica si atat?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s