Grey’s Anatomy – With You I’m Born Again

Vineri am infruntat iadul dezlantuit la birou stiind ca ajung acasa si urmeaza sa-mi vad drogul de fiecare saptamana. Si am bifat-o si p-asta. O ora intreaga de chestii inghesuite care ar fi incaput mult mai lejer in doua ore. Nu se stie de ce s-a ales varianta scurta, desi pana acum primul episod din fiecare serie dura doua ore. Probabil economie la pelicula.

Cu totii au ramas cu traume dupa ce s-a intamplat la sfarsitul sezonului trecut, traume peste care trec cu greu. Derek are exces de adrenalina si se comporta ca un prescolar, Cristina e nesigura si, ca atare, se marita, Lexie e tulburata, Mark e gelos, Alex e din nou Alex iar Meredith poarta de grija tuturor.

Mi s-a parut totusi ca traumele lor nu sunt veridice. Adica de ce, brusc, te-ai transforma dintr-un om calculat si cerebral intr-un apucat care merge cu viteza excesiva pe drumuri si care ajunge la puscarie mai des decat la toaleta? Si asta pentru ca ai fost impuscat?

Spuneam in mai ca sunt curioasa daca personajele vor ramane cu cicatrice sau vor disparea ca prin minune. Ei bine, semnele sunt acolo, dar tot nu pot sa nu afirm ca Mark le va opera pe toate, ca un estetician ce se afla.

Saptamana viitoare, Meredith ii va spune lu’ Derek ca a pierdut sarcina. Si scena va arata cam asa:

*Sursa foto: tvfanatic.com

Si un promo pentru episodul urmator.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s