Grey’s Anatomy – season 6 finale

Si se termina si asta. Pana la toamna. Am avut senzatia ca in ultimul episod 2 in 1 s-au petrecut mai multe evenimente si au fost de-o intensitate cu muuuult peste toata seria. Shonda a anuntat bombe si artificii pentru finalul de sezon dar nu as fi crezut ca e in stare de asa ceva. Remarc la serialul asta ca sta foarte bine la capitolul imagine, mediu la personaje principale si catastrofal la cele episodice.

In asta de joi au cam exagerat cu incendiarul, in sensul ca si mercy westeri morti, si de-ai nostri impuscati cu duiumul, si Meredith gravida ca mai apoi sa piarda sarcina, plus discursul plin de patetisme al lui Richard Webber reprezinta prea mult pentru mine. Mai ales ca ma lasa cu ochii in soare pana la toamna.

Pana una-alta, recapitularea evenimentelor si a victimelor:

– mercy westerii Reed si Charles sunt morti.

– Derek impuscat

– Owen impuscat

– Alex impuscat

– Meredith afla ca e insarcinata, apoi pierde sarcina in timp ce se ocupa de  Owen Hunt

– criminalul se impusca la final. Mda.

Scapari sunt multe dar cele mai evidente inca ma sacaie. Oare de acum inainte o sa-i vedem pe toti cei impuscati cu cicatricele de rigoare in momentul in care ni-i arata dezbracati? Nu de alta dar Derek a suferit o operatie serioasa in zona toracelui, deci ar trebui sa posede un monstru considerabil. Probabil ca in sezonul 7 o sa se ofere Mark Sloan sa-i repare cicatricea ca un estetician de renume ce e el si asa se va rezolva si dilema mea. Sau nu… O alta chestie care m-a nedumerit a fost lipsa de inspiratie a tuturor in a bloca usile incaperilor in care erau. Adica sigilam etajul dar hei, nenea ala rau se plimba dupa pofta inimii peste tot si il durea la doi metri in spatele cotului de sigilarea lor. Geniile care-l operau pe Derek ar fi trebuit, instinctual, sa blocheze usa salii cu orice aveau la indemana, daca incuietori nu existau. Altfel, totul a fost invitatie la macel. Nu mai zic de incapabilii de la SWAT si faptul ca l-au pierdut din ochi pe nenea rau dupa ce l-au impuscat.

Trebuie sa recunosc ca interpretarea actorilor a fost remarcabila (multumesc sfintilor ca lui Mark nu i-au dat replici majore, ci doar l-au lasat sa arunce priviri). Lasand la o parte actingul in momentele pline de tensiune, geniala primei parti a fost Cristina impreuna cu replica ei plus mimica aferenta: „So are we happy about this or are we exercising our legal right to choose?”

Intrebarea care se pune si la care nu am raspuns este ce mama naibii fac eu pana in septembrie cand incepe o noua serie?????

Reclame

2 gânduri despre „Grey’s Anatomy – season 6 finale

  1. andreea spune:

    foarte interesant articolul, nu m am putut uita la film, dupa ce a impuscat-o nenea ala rau pe Reed, a trebuit sa „google-esc” sa vad eu inainte despre ce e vorba! 😀 So, ce facem pana la toamna? stii vreun serial care sa ma faca sa ma implic atat de tare precum Grey’s anatomy? 😀

  2. bitchingthatmovie spune:

    Pai pana la toamna nu mai facem nimic pentru ca in 3 saptamani incepe seria 7 🙂 . Pe 23 septembrie. Ce-a fost mult a trecut. La alte seriale nu m-am uitat dar cred ca House ar fi singurul care m-ar interesa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s