Mulan 2

Da, am re(rerere)vazut si Mulan 2. Si da, sunt si mai mare fan Mushu! Cu niste scapari la nivelul liniei narative, Mulan 2 e la fel de imoushanal (Mushu style – You know dragons are very emotional 🙂 ) ca prima parte.

Porneste de la ideea ca salvarea Chinei se poate realiza numai prin unirea cu regatul vecin, prin casatoria celor trei fiice ale Imparatului cu fiii conducatorului regatului vecin. Altfel, mongolii vor invada China fara indoiala, armata lor depasind-o ca numar pe cea a Chinei. Misiunea lui Mulan si a lui Shang este sa le duca in siguranta pe cele trei fiice de imparat in regatul vecin.

Normal, peripetii si traznai marca Mushu. Gelos ca isi va pierde piedestalul si rolul de aparator al lui Mulan, dragonelul de casa pune la care tot felul de mici mizerii pentru a o desparti pe Mulan de Shang. In mod previzibil, reuseste, dupa care e lovit de remuscari soparlistice si marturiseste (cu mustatile si urechile lasate) ca el e vinovat pentru tot.

Nu cred ca se poate numi spoiler ce fac mai departe, mai ales ca este vorba de un desen animat si inca unul vechi, in care este logic ca totul se termina cu bine. Shang se casatoreste cu Mulan, fiicele de imparat cu cei trei soldati ai lui Shang si Mushu isi pastreaza piedestalul. Totusi ce se petrece cu mongolii care ar fi trebuit sa atace China, din moment ce fetele nu s-au mai casatorit cu fiii imparatului din regatul vecin? S-or fi topit in atata iubire si listen to your heart shit.

Mushu, un playboy:

Mushu, avand rau de cal:

Mushu, asteptand bulele:

Pe langa toate astea, am gasit aici un site cu Mushu Avatars! Cea mai tare chestie in viata.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s