Raport post-vaccin

Am uitat sa raportez starea mea de sanatate dupa vaccinare. Uitatul survine in mod direct efortului de a nu gandi (pe care l-am si anuntat imediat dupa vaccinare) pentru ca cip ciripul sa nu-mi monitorizeze gandurile si asa rasfirate. In principiu lucruri ciudate au inceput sa se intample, lucruri care sfideaza normalul, care in mod firesc nu s-ar fi petrecut in veacul veacurilor.

Mi-au imbobocit violetele pe capete (virusul inactiv s-a trezit, sunt precisa).

Hamsterul e din ce in ce mai gras (nu elimina mercurul, evident).

Am inceput sa ma uit la  filme suprarealiste, neorealiste, realist-socialiste, poporaniste, samanatoriste si trairiste(cipul mi-a afectat creierul).

In mod miraculos, dorintele au inceput sa mi se implineasca (nu alea marete, dar oricum…), spre exemplu mi-am dorit atat de mult zapada, incat puf! A nins (ce conteaza ca e iarna si ca zapada se intampla oricum in acest anotimp, independent de dorintele mele) (aici e mai complicat, probabil e vorba de vaccinarea la scara planetara. Mai studiez fenomenul).

O alta chestie inexplicabila este ca acum, dupa vaccinare, ziua Z de plecare la Roma e mai aproape cu 10 zile. Este ceva fabulos, dupa vaccinare, timpul trece, desi inainte aveam impresia ca sta (thiomersalul, fara indoiala).

Pentru cei inca panicati, aflati la modul cel mai serios ca, la 10 zile de la vaccinare, nici mana nu mi-a picat, nici in mercur nu m-am transformat si nici ca purcelul n-am guitat. Cu cipul inca e o problema, ma monitorizeaza astia in continuare si traiesc un cosmar manipulator dar, in rest, e totul roz (nu violet!).

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s