Woman On Top

Pentru ca tot a fost duminica pe postul ala de televiziune unde sta cu chirie iubirea, m-am hotarat sa-l iau si sa-l puric aici. Nu sunt multe de zis. O poveste de dragoste, un el si o ea frumosi, multa chimie, mare, Bahia, ardei iute, o zeita ofticata, mare din nou dar de data asta fara pesti, putin amuzament si la final happily ever after impreuna. Prinde la femei, la fanii lui Penelope Cruz sau ai telenovelei Clona, din motive evidente.

Nu a fost ieri prima oara cand l-am vazut, ci in urma cu aproximativ trei ani. Si din categoria Porcariute, pot sa zic cu mana pe inima ca asta a fost una dintre cele mai dragute si cu gust din cate am intalnit. E genul ala de film fantezie cochet, in care evident ca nu crezi, esti constient ca e o fasaiala dar cu toate astea te lasi dus de val inexplicabil.

Poate ca motivul izbanzii este chiar Penelope Cruz, o actrita care imi place din principiu. Sau poate e Murillo Benicio, care la fiecare doua secunde ma asteptam sa strige Jade, nu Isabella :-).

Stiu ca am mai vazut (mult spus vazut) un film asemanator, Stapana Mirodeniilor (titlu aproximativ) cu Aishwarya Rai. Nu stiu care a fost inaintea cui, dar zana coriandrului asta a fost in mod sigur o dulcegarie sforaitoare. In comparatie cu condimentele, Woman On Top chiar e on top. On top of the Porcariute dragute.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s