Opera de Rahova

Daca noi nu ne ducem la Metropolitan Opera NY, vine Metropolitan Opera la noi. Mai exact, direct in Rahova, la The Light Cinema din Liberty Center. Contra fabuloasei (not) sume de 60 de lei putem viziona transmisiuni live HD ale spectacolelor de opera de la Met. Calitatea tehnica este exceptionala si pana la urma, nu ne putem plange de lipsa atmosferei tipice salii de spectacol versus sala de cinematograf, intrucat nu e chiar atat de la indemana sa traversam oceanul de fiecare data cand dorim sa o vedem pe Anna Netrebko in triluri. Asadar „Povestirile lui Hoffmann“ de Offenbach, „Carmen“ de Bizet, „Hamlet“ de Thomas, „Armida“ de Rossini, „Simon Boccanegra” de Verdi (ultimul cu Placido Domingo in rol de bariton!), toate la botul calului in schimbul a 60 de lei. Rezervati inainte, e bataie.

PS1: Parca as face un drum de Bucuresti special pentru Sumi Jo, dar cine stie cand va fi asta?

PS2: Din cauza diferentelor de fus orar, The Met si-a programat spectacolele la pranz, pentru ca si ochii si urechile noastre europene sa se bucure de ce se intampla acolo. Apreciem.

PS3: Imi reconsider putin atitudinea fata de primul PS. Nu mai bine ar avea si Timisoara Rahova ei? Eu as fi prima care ar popula-o.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s